035 - 525 3406
info@airbag-reset.nl

Garantie

Geen garantie bij Airbag Reset3649858151_8dec8146ec_b

U krijgt bij Airbag Reset geen garantie op uw airbag module! Waarom geen garantie zult u denken? Hier verklaren wij dit nader. Een airbag module word bij ons los aangeleverd, deze kunnen wij dus niet testen op de werking in de auto. Een airbag module kan simpelweg gewoon kapot zijn. Een airbag module waarvan wij de crash data wissen of resetten, maar in het voertuig niet is voorzien van de werkelijke airbags is nutteloos, het airbag lampje blijft branden ook al is de crash data verwijderd! Mocht bij uitlezen er nog steeds crash data in de module staan, is dit uiteraard een fout die wij moeten herstellen.

U dient vooraf zelf te moeten (laten) uitzoeken of er crash gegevens opgeslagen zijn in de module.. Wij kunnen na het verwijderen van de crash achteraf NIETS met vragen als: “Mijn lampje brand nog steeds wat moet ik doen?”. Deze werkzaamheden zijn compleet voor uzelf, nogmaals doen wij niets meer dan het verwijderen van de CRASH DATA CQ GEGEVENS.

Een airbag resetten vereist de nodige materialen en kennis

Het werken aan Airbag modules en airbag crash data verwijderen of reset vereist nodig kennis, apparatuur, en uiteraard de juiste Software en hardware. Voor het vervangen van de airbag’s adviseren wij dan ook dit te laten doen bij een erkende/betrouwbare autogarage! Het is namelijk van levensbelang dat de airbags goed werken natuurlijk! Kies niet voor vage thuis testers of software van internet! U kunt bij ons in de garage onder het genot van een kopje koffen even wachten tot uw airbag gereset is!

Informatie aanvragen

Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Auto

## Retour Verzendkosten kosten 6,75,- euro ## (ten aller tijden)

- Bij particulier geld bijvoegen in pakketje of vooraf overmaken op NL54INGB0002301634 tav. Car software tuning
- Of wij sturen onder rembours terug (+15,75 euro)
- Bij zakelijke klant kan deze op rekening bij invullen kvk nummer (binnen 30 dagen betalen)
Een moment geduld aub.